Heilige geest begaat misstap

Heilige geest begaat grote misstap!

Rooms-katholieke Kerk in hoogste staat van paraatheid.

Heilige geest begaat grote misstap, verteld Paus Franciscus!

Onzedelijke gedrag van de Heilige Geest zou een bedreiging kunnen vormen, verteld Paus Franciscus!

Het onzedelijke gedrag van de Heilige Geest zou een bedreiging kunnen vormen voor zijn heilige taken, daar heeft de Rooms-katholieke gemeenschap over vergaderd en is tot een besluit gekomen. Het gedrag van de Heilige Geest zou een bedreiging kunnen vormen voor het homohuwelijk is de mening die Paus Franciscus ons nog snel de strot door duwt voordat de discussie volledig uitdooft. De duurzaamheid van relaties tussen twee mensen van hetzelfde geslacht zou zich volgens hem in de praktijk nog moeten bewijzen. Hij schrijft: ‘Als het homohuwelijk dus eenzelfde status wil verwerven als het heterohuwelijk, dan moet blijken dat een homohuwelijk leidt tot stabiele, om niet te zeggen degelijke relaties.’

Heilige Geest moet misstap toegeven
Heilige relaties zijn rommelig, geesten maken fouten. Als je in staat bent die misstap toe te geven en samen aan een betere toekomst te werken, schets je een mooi voorbeeld voor andere relaties, homo- dan wel hetero-, huwelijk of verkering.

Als de Heilige Geest een fout begaat, wordt dit hard aangepakt omdat hij of zij niet langer in staat zou zijn een voorbeeldfunctie te bekleden. Nu een homoseksuele heilige geest een fout maakt, wijst Paus Franciscus met zijn vinger naar de homogemeenschap omdat hij de Heilige Geest als een goed voorbeeld van een slechte homo wil neerzetten.

De Rooms-katholieke Kerk wil deze nare kwestie “In de doofpot stoppen!” Paus Franciscus heeft opgeroepen om gezamenlijk te gaan bidden, want dat is de goedkoopste oplossing in deze tijden van crisis. Dus bij deze kunnen we de hele kwestie over de misstap van de Heilige Geest als niet gebeurd beschouwen.

Amen

Geef een reactie