Spongebob De Musical

Spongebob Squarepants de Musical eist eerste slachtoffer!

’s Werelds eerste musical onder water
Spongebob Squarepants de Musical eist eerste slachtoffer!

Tijdens de eerste voorronde voor de musical van Spongebob Squarepants is er met de audities een slachtoffer gevallen. Hoe het heeft kunnen gebeuren word nog uitgezocht, verteld een medewerker die het heeft zien gebeuren. Tijdens de screening vooraf, word er streng op toegekeken of de auditant in het bezit is van zwemdiploma A, B en C. Er word eerst een half uur vrij-gezwommen voordat ze aan het verplichte watertrappelen beginnen. Snap niet dat dit heeft kunnen gebeuren zegt de nog totaal onthutste medewerker.

Hij verteld verder; Dat het een zware dobber was om deze musical op poten te zetten was van tevoren al bekend. Het is de eerste keer dat een musical onder water word gehouden. Bij de voorbereidingen hebben we alle mogelijke maatregelen getroffen om alle risico’s te kunnen uitsluiten. Dan heb ik ik het nog niet eens over de krachtige stem die de musicalspelers moeten bezitten. Ik praat enkel over de meest belangrijkste vaardigheden die we eisten zoals: zwemvaardigheid, watergewenning, longinhoud, chloorallergie etc etc… dan kwam je samen met de vereiste diploma’s pas in aanmerking voor een plaats in de auditie voorrondes.

Voorlopig zijn de audities voor onbepaalde tijd op de lange baan geschoven. Het water zal ververst moeten worden en de screening zal strengere veiligheidseisen en toelatingsvoorwaarden krijgen. Ondanks alle tegenslag, zie ik het positief tegemoet. Waterminnend Nederland staat te trappelen om ’s werelds eerste musical onder water te mogen zien.

Hoofdrolspeler Spongebob Squarepants liet ons nog weten dat hij diep geschokt was door dit noodlottige ongeval. Maar dat hij desalniettemin nog steeds faliekant achter het productieteam staat. Mijn motto zal blijven “Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor..” Ik heb gelukkig een 0-uren contract bij “De Krokante Krab”, dus kan altijd weer terug de keuken in om krabburgers te bakken.

Redactie Webmonsters

Geef een reactie