Mysterieuze lichtbol is reclamestunt

Mysterieuze lichtbol aan de hemel is reclamestunt.

Nog nooit keken zoveel mensen naar een live-uitzending!

Mysterieuze lichtbol aan de hemel is reclamestunt.

Een foto van de vermeende reclamestunt toont een felle lichtbol met een lange staart.

Een mysterieuze lichtbol die zaterdag opdook boven Nederland, is waarschijnlijk een reclamestunt. Dat zei Obi-Wan Kenobi van de Volkssterrenwacht bij het Gelderse Bussloo. Uit vrijwel het hele land kwamen zaterdag meldingen binnen over de opvallende lichtbol. ”Een object ter grootte van een voetbal, of waarschijnlijk iets groter”, vertelt Kenobi.

Volgens de medewerker van de Volkssterrenwacht kunnen bepaalde objecten oplichten als ze de dampkring binnenkomen. ”Wat voor object ze hebben gebruikt is me nog een raadsel, maar het begon al op grote hoogte te branden. Ik schat in op ongeveer 80 kilometer”, legt Kenobi uit.

De lichtbol die zaterdag omstreeks 21.15 uur LIVE te zien was in alle reclameblokken, heeft een kijkcijferrecord gebroken. ”Volgens “Stichting Kijkonderzoek” keken nog niet eerder zoveel mensen om dat tijdstip naar een live-uitzending van een reclamestunt.” Normaal worden kijkcijfers van een commercial alleen vrijgegeven aan belanghebbende, maar deze torenhoge kijkcijfers moesten we wel naar buiten brengen, aldus een euforische medewerker van Stichting Kijkonderzoek.

Wat nu het nut en de boodschap is van deze “MEGA Reclamestunt” daar tasten zowel de deskundige van de Volkssterrenwacht evenals de Stichting Kijkonderzoek nog naar in het duister! We hebben echt geen enkel idee welke opdrachtgever deze Mysterieuze lichtbol heeft laten ontwikkelen. Een reclamestunt van deze omvang is bepaald niet goedkoop, hopelijk krijgt dit een vervolg. Ik kan je ieder geval melden dat het de gemoederen ieder geval behoorlijk bezig houdt, zegt een overhitte dolenthousiaste Obi-Wan Kenobi ons.

Als u ons meer informatie kan geven over deze “Mysterieuze lichtbol” dan kan u de redactie bereiken via e-mail of op Facebook. Alle informatie zal door Webmonsters vertrouwelijk worden behandeld en alléén gebruikt worden voor verspreiding via het internet of andere Social Media kanalen!

(Red)

Volg Webmonsters ook op Facebook

Geef een reactie