Zwangere non bevallen

Zwangere non zet kerngezonde baby op de wereld

Op Twitter word gespeculeerd over eventuele bedpartners

Zwangere non zet kerngezonde baby op de wereld

De jonge moeder komt oorspronkelijk uit Urk en zou haar pasgeboren zoontje Frans genoemd hebben, naar de plaatselijke bakker.

Een zwangere non uit het Nederlandse dorp Staphorst is deze week onverwachts bevallen. De vrouw zou aan de Overijsselse lokale media hebben verteld dat ze ‘geen idee had dat ze zwanger was’. Ook het klooster waar de vrouw woonde zou verrast geweest zijn door het nieuws, melden verschillende Social Media kanalen. Op Twitter circuleren meerdere berichten over eventuele bedpartners van de non.

Zwangere non de bevalling

De 31-jarige vrouw werd woensdag in allerijl met hevige buikpijn naar het ziekenhuis gebracht. Daar beviel ze enkele uren later van een gezonde baby. De jonge moeder komt oorspronkelijk uit Urk en zou haar pasgeboren zoontje Frans genoemd hebben, naar de plaatselijke bakker. Moeder Overste: Ze was elke morgen verantwoordelijk voor de ontbijttafel, zorgde voor het “dagelijks brood”, maar dit hadden we niet achter haar gezocht. Dit is een schande voor de hele kloostergemeenschap. We zijn van plan om een broodmachine aan te schaffen om deze duivelse verleidingen te beperken.

De plaatselijke bakker
Tijdens onze zoektocht naar de potente bakker komen we er al gauw achter dat het dorp Staphorst maar één bakkerij rijk is. We stappen het filiaal van “De Lekkere Dingen Bakker” binnen en worden direct weer naar buiten gegooid. De tierende bakker is niet van plan om ons te woord te staan. Na wat wikken en wegen, nodigt de gekalmeerde bakker Frans ons toch uit om zijn verhaal te doen. Frans S. verteld, “Het klopt dat ik dagelijks met deze vrouw te maken had, maar dat was puur zakelijk. Ik leverde het door haar bestelde brood. Ik ben een getrouwd man, ik ga mijn huwelijk niet op het spel zetten. De vrouw die naast hem zit knikt heel hard met haar hoofd, ze valt Frans bij, ze zijn allemaal hetzelfde die heiligen. Niet te vertrouwen! En wie is er weer de dupe, “Ja, Wij, de hardwerkende middenstander” Bakker Frans zit nu een volmondig JA te schudden. Of het bakkers echtpaar mee wil werken om deze in de doofpot te stoppen, daar wisten ze beide nog geen antwoord op te geven.

De burgemeester van Staphorst P. Bambergen, riep intussen op om de privacy van de vrouw te respecteren. Een lokale priester S. Heilig liet aan de journalisten van Webmonsters weten dat de niet meer zwangere non van plan was zelf voor het kind te zorgen.

Wij van Webmonsters wensen Moeder en kind heel veel geluk!

(Red)

Volg Webmonsters ook op Facebook

Geef een reactie